Nathalie Norlin

Studiehandledare som arbetar med att ge stöd för att människor ska börja och slutföra sin utbildning. Blev anställd 1 september 2017.

Varför skulle du rekommendera Vuxenutbildningen som arbetsplats?

Jag rekommenderar varmt denna arbetsplats för att vi har bra chefskap och förutsättningar att hjälpa människor att lyckas med sin utbildning. Jag har kul varje dag på jobbet och önskar att alla fick ha samma känsla som jag!

Vad är viktigast för att du skall trivas på jobbet?

Ett prestigelöst arbetslag som skrattar tillsammans. Det är viktigt att personal får utvecklas och mår bra på jobbet, då kan vi ge service på högsta nivå.

Vilka kvalitéer tycker du är viktigast hos dina arbetskamrater?

Humor, empati och att de ser sig själva som lagspelare.

Hur ser du på möjligheten till personlig utveckling hos Vuxenutbildningen?

Den är mycket god. Det ges otroligt många möjligheter till de som vill utvecklas och fylla sig själva med ny kunskap. Jag har tagit chansen och upplever stor självuppfyllelse.

Vad minns du från din första tid på Vuxenutbildningen?

En otrolig värme och gemenskap. Min chef och mina nya kollegor månade om min första tid och såg till att jag kände mig som en i gänget sedan start. Efter första jobbveckan insåg jag att jag har världens bästa jobb. Jag längtade till måndagen så fort jag tog helg. Även om min första tid på Vuxenutbildningen är förbi så består den känslan.

Sidansvarig
Kim Rexener