Våra studiehandledare

Vi hjälper dig med webbansökan på Drop in

Om du vet vilken kurs eller utbildning du skall ska söka men behöver hjälp så kan du vända dig till oss. Vi hjälper också till om du behöver hjälp med att ansöka om pengar till CSN. Du kan också kontakta oss om du behöver stöd och hjälp i dina studier eller om du har en fråga där du inte vet vem du skall kontakta eller vem som är ansvarig för.

Förberedande kurser

Vi har många olika kurser som du kan gå för att lättare eller på ett bättre sätt förbereda dig för studier och arbete. Kontakta oss så får du veta vilka kurser vi har och vi kan också hjälpa till med att rekommendera en kurs som skulle passa dina behov.

Kom på studiebesök hos oss

Kanske är du nyfiken på att studera, men lite nervös eller osäker på om utbildning är något för dig och skulle vilja göra ett besök för att se hur det ser ut på Vuxenutbildningen. Du kan då boka en tid för enskilda studiebesök. Maila dina kontaktuppgifter till oss så kontaktar vi dig och bokar in en tid som passar dig. Vi kommer också då få chans att prata lite med dig och dina behov och önskemål och om hur din tidigare skolgång sett ut. Vi hjälper dig att boka in en tid hos en studie och yrkesvägledare eller ansöka till en kurs om du vill det. Kanske vill du komma flera gånger på studiebesök innan du bestämmer dig, det är helt ok!

Vill ditt företag eller verksamhet att vi kommer och berättar om Vuxenutbildningen?

Vi kommer gärna och berättar om alla möjligheter till utbildning och utveckling. Kontakta studiehandledare.

 

Kika gärna in på sidan Stöd och vägledningens gruppaktiviteter

 

 

 

Sidansvarig
Julia Jonsson